SKULEN VÅR
Hovedside
Telefon
Tilsette
Skulerute
Ordensreglar
Programvare
SEV
Bruksplan
IKT-plan
PSM
Utviklingsplan
Mobbing
Handlingsplan
Beredskapsplan

SØK
Kvasir
Startsiden

LOKAL
Bremanger Kommune
Bremang.vekst.
Fylkeskom.
Kulturnett
Fylkesbibliotek
Firdaposten
Ruteinformasjon
Fylkesarkiv
Svelgen Skule
Davik Skule 
DEI KVITE BUSSANE
Reiseruta:
Dag 1: Avgang på formiddagen fra Oslo bussterminal mot ferge i Sverige. Middag underveis og kveldmat på fergen er inkludert i turprisen.

Dag 2:
Frokost på fergen før ankomst Polen. Sen ankomst til Krakow. Middag underveis og kveldsmat på hotellet er inkludert i turprisen.

Dag 3: Frokost før avreise med bussen til Oswiecim. Hele denne dagen benyttes i KZ-leiren Auschwitz og KZ-leiren Auschwitz-Birkenau. Guide og to måltider er inkludert. På kvelden snakker vi om tema for turen.

Dag 4:
Frokost før avreise til Krakows kjente saltgruver. Etter saltgruvene besøker vi Krakow sentrum. På kvelden er folkloredans og middag inkludert.

Dag 5:
Frokost og utsjekking før avreise med bussen til Krakow sentrum. På ettermiddagen er det avreise til Legnica eller omegn for kveldsmat og overnatting.

Dag 6: Frokost og utsjekking fra hotellet før avreise med bussen mot Tyskland. Ankomst Berlin tidlig ettermiddag. Det blir tid til en stopp på Kurfürstendamm og evnt. museumsbesøk før avreise til hotellet. Kveldsmat på hotellet er inkludert.

Dag 7:
Frokost og utsjekking før avreise til Oranienburg for å besøke KZ-leiren Sachsenhausen og KZ-leiren Ravensbrück i Fürstenberg. Middag inkludert før avreise til fergen. Kveldsmat på fergen er inkludert.

Dag 8:
Frokost før ankomst Sverige. Middag er inkludert underveis. Ankomst Oslo sen ettermiddag.
 
Kåre Magne Moe